Film i TVVijesti

Renata otkrila što je zamjerala Ruži: “Ispričala mi se”

Renata Šapina sve je šokirala kada je u 13. sezoni emisije ‘Ljubav je na selu’ rekla da ništa ne radi u životu. Ta njena izjava odjeknula je Hrvatskom i sve je zanimalo – od čega onda živi!? Renata je zato ekskluzivno za RTL.hr otkrila kako je njena obitelj osvojila velik novčani iznos na lutriji, a pritom je dodala i kako nije nesposobna, već samo ne mora biti zaposlena.


A sada se vratila u ‘Ljubav je na selu’ i odmah na početku objavila kako i dalje – ništa ne radi. “To mi je hobi”, šali se Renata na svoj račun. Vrijeme provodi u izlascima, shoppingu, druženju s prijateljima. Iako je Slavonka, gradska je cura i nije navikla na život na selu pa ne misli da će se na farmi dobro snaći, ali spremna je pokušati. Stvarno se nada da će pronaći nekoga u koga bi se zaljubila, budući da nije do sada imala sreće u ljubavi.

Za RTL.hr prokomentirala je svoje sudjelovanje u emisiji, ali pojasnila i odakle od ranije zna svog farmera Milana Milinkovića.

“Prijavila sam se jer nada umire posljednja. Milan mi se svidio na prvu: iskren je, pošten, zanimljiv… Mene uvijek privuče čovjekova unutrašnjost – dobrota i iskrenost”, rekla je Renata te pojasnila situaciju koja se dogodila na njenom i Milanovu prvom spoju.

“On je meni poslao zahtjev za prijateljstvom prije 7, 8 godina i odjednom samo više nismo bili prijatelji na Facebooku pa sam ga pitala je li me izbrisao. Ne sjećamo se ni on ni ja što se točno dogodilo, ali dobro pamtim lica i evo, morala sam spomenuti”, ispričala je Renata.

Otkrila je i koji je bio razlog nesuglasica s Ružom Pejić. Naime, kako je i Ruža rekla za RTL.hr, ispočetka je provocirala Renatu, no ona joj je zatim rekla da će joj vratiti istom mjerom pa je prestala. A Renata je rekla i što je zamjerala Ruži. Njih su dvije, naime, obje iz Slavonskoga Broda, a Renatu je jako pogodilo što je Ruža navodno na društvenim mrežama komentirala kako joj je “žao što su iz istoga grada”. Renatu je jako pogodilo što se Ruža priklonila ljudima na društvenim mrežama koju su je vrijeđali. No to je riješila s Ružom.

“Ispričala mi se i sada smo dobre, čujemo se”, kaže Renata. Komentirala je i svoju drugu suparnicu, Mirjanu Mršić.

“Ona je posebna žena, baš je duša od čovjeka. Ona je jedna od rijetkih osoba za koje kad sretnete osjetite da nisu ni trunke iskvareni. Takva je, recimo, i Bahra. Stvarno je super žena i baš smo se našle“, kaže Renata koja je na prvi spoj s Milanom odjenula vjenčanicu.

A hoće li s njim zaista stati i pred oltar, doznajte od ponedjeljka do petka od 21.20 na RTL-u!


 

Komentari

Komentara


Foto: RTL screenshot

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close