Lifestyle

REKORDNA posjeta portala u OSMOM mjesecu! HVALA VAM!

Početkom ožujka ove godine pokrenuli smo naš portal likaclubbing.eu s ciljem poboljšanja hrvatske glazbene i zabavne scene. Danas, nekoliko mjeseci poslije, imamo prvi rekord. Prešli smo “psihološku granicu” od 10 000 pojedinačnih čitatelja (korisnika) u osmom mjesecu.

Svaki mjesec posjeta portala nam je polako ali sigurno rasla, a statistike su bile sve bolje. Trudili smo se filtrirati nekoliko glazbenih i zabavnih vijesti svakog dana, u što su bile uključene i najave događaja diljem Hrvatske. Iz tih razloga Lika Clubbing je i po statistikama prešao granice Ličko-senjske županije, na što smo posebno ponosni, ali i dalje nam urednička politika daje kao zadaću praćenje svih boljih i kvalitetnijih ličkih događaja.

Kako mjesec kolovoz na našem portalu izgleda u brojkama?

Bilježimo mjesečnu posjetu od 11.595 pojedinačnih korisnika.

Iz kojih država se naš portal posjećivao?

Hrvatska je logično na prvom mjestu s 85%, slijede Bosna i Hercegovina i Srbija s oko 2%, zatim Njemačka, Švicarska, Sjedinjene Američke Države, Slovenija, te Kanada i Austrija.

Hvala što čitate naš portal i cijenite rad koji traje 0-24h dnevno, 7 dana u tjednu. Lika je zaslužila portal koji će pomaknuti ličke granice u virtualnom svijetu.

Tekst: UL

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close