Politika

Rekordan odaziv na natječaj „Volim svoju županiju“: Prijavljeno više od 3300 fotografija

Ovogodišnji odaziv na foto natječaj ”Volim svoju županiju” srušio je rekorde od prijašnjih godina – u zadnjem tjednu natječaja prijavljeno je više od 3300 prijavljenih fotografija!


Među fotografijama s ličko-senjskim motivima nalaze se radovi dvojice reportera portala LIKACLUB, Josipa Durdova i Nine Salkića. Na natječaju “Volim svoju županiju” Josip sudjeluje s fotografijama pod nazivom Putevima Otočca, Švica i Zimsko sneno jutro u Gospiću.

Za Josipa Durdova možete glasati OVDJE i OVDJE.

 

Nino Salkić sudjeluje s dvije fotografije pod nazivom Bura u Senju, a možete ih pogledati i za njih glasati OVDJE i OVDJE.

 

Četvrti krug foto natječaja „Volim svoju županiju“ izazvao je najveći interes dosad s više od 3300 prijavljenih fotografija. Natječaj je otvoren do 22. travnja, a najbolje fotografije iz svake županije ući će u postav putujuće izložbe koja će biti predstavljena diljem Hrvatske, piše portal ezadar.

Foto natječaj ”Volim svoju županiju” priča priču o ljepotama Lijepe Naše od 2016. godine kada je nastao kao pilot projekt kojemu je cilj promocija ljepota Republike Hrvatske, ali iz perspektive profesionalnih i amaterskih fotografa – žitelja svoga kraja.

Podsjetimo, autori mogu predati maksimalno tri fotografije, jednostavnom registracijom na volimzup.hr.

Glavne nagrade, GoPro 7 Silver i White digitalne sportske kamere, dodjeljuju se u dvije kategorije:

Najbolja fotografija prema mišljenju stručnog žirija na čijem je čelu Marija Milin, profesionalna fotografkinja. Ostali članovi su stručnjaci iz odnosa s javnošću: Ivana Gusak-Galić (Osječko-baranjska županija), Kristijan Toplak (Virovitičko-podravska županija) i Karlo Frljužec (Krapinsko-zagorska županija)

Najbolja fotografija prema broju glasova prikupljenih putem Facebook-a. Glasati možete unutar aplikacije na odabranoj fotografiji pritiskom na „Sviđa mi se“ gumb koji se nalazi ispod fotografije. Isto tako, ispod fotografije se nalazi opcija dijeljenja fotografije na društvenim mrežama.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: ezadar | Foto: LikaClub/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close