VijestiLifestyle

REKORD POSJEĆENOSTI: Više od 15000 čitatelja u veljači!

Drage čitateljice i čitatelji portala LikaClubbing.eu, ovim člankom nosimo radosnu vijest za koju ste zaslužni zajedno s nama.

Uskoro slavimo prvi rođendan portala u posljednjem mjesecu prve godine postojanja i bilježimo rezultat koji nam je bio prvi cilj od dana pokretanja portala. Godišnji plan i više je nego odrađen, a 2015. smo otvorili s najboljim mogućim iznenađenjem koje nam je priredio Google Analytics.

Lika Clubbing je u mjesecu veljači zabilježio nešto više od 15000 pojedinačnih korisnika! Ne krijemo zadovoljstvo i sreću uzrokovanu tim podatkom, te smo ponosni na veliki rezultat. Taj rezultat ostvarili smo bez klikova crne kronike i bez klikova politike. Ideja uredništva portala od samog početka krenula je s pozitivnim mislima, i stvaranjem “servisa” mladih nakon čijeg se čitanja nitko neće previše razočarati. S obzirom da smo prošle godine krenuli s mjesečnom čitanošću od oko 5000 čitatelja mjesečno, jednostavnom računicom dolazimo do rasta od oko 300% u 12 mjeseci. Isto tako, valja napomenuti da je postignut rekord oboren u najkraćem mjesecu godine (28 dana), a prošli rekord čitanosti koji je držao prošlogodišnji osmi mjesec (11500) oboren je za samo 23 dana veljače.

Isto tako Google Analytics za veljaču nam je pokazao kako je 53% naših čitatelja pratilo portal putem mobitela, smartphonea ili tableta, a 47% preko ostalih uređaja. Ciljana publika je svakako mlađa populacija, i ovaj podatak imati ćemo u vidu pri daljnjem razvoju i kreiranju uredničke politike portala.

Najčitaniji članci veljače direktno su vezani za područje Ličko-senjske županije. “Macola i Rucner snimili pjesmu “Lika”” je najčitaniji članak mjeseca s preko 900 Facebook lajkova, “Istraživanje pokazalo: Lika je zabrinjavajuće pijana?Ne manjka ni droge” drugi najčitaniji članak s oko 500 Facebook lajkova, a treće mjesto zauzima “Galerija fotografija: Festival snjegovića – Gospić!” s nešto više od 150 Facebook lajkova. Valja napomenuti i kako smo u veljači pokrenuli Twitter kanal (@RedakcijaLika) gdje nas također svakodnevno možete čitati.

Rekord posjećenosti svakako je velika zahvala koju ste nam uputili i nagradili nas nakon višegodišnjeg rada na brendu, a pogotovo u posljednjih godinu dana kada spavamo manje od 8 sati dnevno kako bi na portalu sve bilo baš onako kako su mladi zaslužili – zdravo i pozitivno!

Hvala što ste na našem Brdu informacija Lika Clubbinga.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close