VijestiKultura

Ređenje biskupa Rogića biti će 25. srpnja na svetkovinu sv. Jakova

Ređenje novog šibenskog biskupa mons. Tomislava Rogića bit će na svetkovinu svetog Jakova u ponedjeljak 25. srpnja, u katedrali svetog Jakova u Šibeniku, objavljeno je u proglasu šibenskog biskupa u miru i apostolskog administratora Šibenske biskupije Ante Ivasa. Glavni posvetitelj biti će uzoriti kardinal Josip Bozanić, nadbiskup zagrebački. Suposvetitelji nadbiskup mons. Marin Barišić, metropolita splitski i mons. Ante Ivas, zajedno sa svim nazočnim nadbiskupima i biskupima.


Na ovom daru imenovanja Bogu zahvaljujemo, imenovanom biskupu čestitamo i s molitvama radosno iščekujemo dan kad će primiti biskupsko posvećenje i tako, kao 49 biskup šibenski preuzeti cjelovitu pastoralnu službu, vodstvo i upravljanje biskupijom. Imenovanog biskupa našega Tomislava preporučam u vaše molitve i pozivam da, po mogućnosti, sudjelujete u činu biskupskog ređenja u našoj Prvostolnici, poručio je u proglasu biskup Ivas.

proglas_o_ređenjeu

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: http://www.sibenska-biskupija.hr/ | Foto: sibenska-biskupija.hr/pixabay.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close