Tamarina filmska recenzijaKolumne

Recenzija fima ADULTERERS: O seksu sve najgore

Adulterers je film o seksu. Filmovi o seksu razočaraju. Zašto? Dostupnost porno stranica. Da ne moram staviti 300 znakova u recenziju, ovdje bih ju završila. Međutim…


Adulterers je drama o ženi koja je prevarila muža. On ih je uhvatio na djelu te ih je, prijeteći pištoljem, zatočio u sobu. Film počinje grozno. Gluma je užasna, radnja još gora, o izboru glumaca neću pretjerano raspravljati. Onda na trenutak pomisliš kako postane zanimljivo. Lik se vrati kući iznenaditi ženu povodom godišnjice braka i ostane iznenađen više nego ona. Odlučuje ih zatočiti u sobu i natjera ih da rade ono što želi. Ne, nemojte se ponadati. Svatko kome mašta barem malo radi, razveselio bi se zbog smjera u kojem film u prvoj trećini kreće.

Pri sredini razmišljate treba li uopće pogledati film do kraja jer će vas ubiti u pojam monotonija događanja, amaterska gluma i karakterno prazni likovi. A tek dijalog…

U zadnjoj trećini jedva se suzdržavate da ne počnete gledati film na preskokce. Pri kraju se vrate unatrag da povežu dijelove priče i kraj.

adulterers

Nakon što film završi, smislit će te sami svoj scenarij koji je u svakom slučaju bolji od pogledanog. Adulterers je mogao imati toliko dobru priču, odličnih scena i prevrta radnje.

Navodno je film snimljen na temelju istinitog događaja. How yes no. Adulterers izgleda kao maštarija muža o tome kako bi se osvetio kada bi ga žena varala. Nijedan dio filma nije niti malo uvjerljiv. Sami kraj filma koliko toliko je zanimljiv, ali dok dođeš do kraja, izgubiš volju.

Ovo je gore od 50 shades of Grey. Nemojte pogledati.

Btw, stvarno imamo najgore prijevode. Grey je prezime glavnog glumca. Grey u imenu filma nema veze sa sivom bojom.

Foto: www.shockya.com, web-dl.net.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close