Tamarina filmska recenzijaKolumne

Recenzija filma “X-man: Days of future past” – Manje nije više!

Svi znamo kako to ide… Kada se napravi serija filmova čiji se nastavci nadovezuju jedan na drugi, obično prvi bude najbolji, svaki idući lošiji i zadnjeg ne treba ni gledati. Onda je tu X-man. Ma pogledajte zadnji nastavak!

Redatelj filma, Bryan Singer, nadmašio je očekivanja publike time što je napravio općenito dobar film i odličan sedmi nastavak serije filmova. Uz staru postavu, pojavila su se nova lica, ali kombinacija glumaca dobro se uklopila. Hugh Jackman, Jeniffer Lawrence, Halle Berry, James McAvoy, Michael Fassbender, Peter Dinkage, Patrick Stewart, Ian McKellen samo su neka od poznatih lica koji su glumili likove u ovom nastavku filma.

Očekuje vas dobra radnja, odlično surađivanje, napetost, neočekivani ishodi, detaljno poistovjećivanje sa stripom, udruživanje snaga, borba, akcija, predanost, putovanje kroz vrijeme…

Ono što film čini zanimljivijim su greške koje se pojavljuju. Pored tolike strke oko puno događanja i movinga u svakoj sceni, nećete uspjeti primjetiti neke banalne greške. Stoga, nakon što pogledate film, pronađite online cijeli popis na kojem se otkrivaju detalji.

Jeste li fan filma “The Avengers”? “X-man: Days of future past” je bolji.

Mislite li da su Wolverine i njegova ekipa uspjeli postići i realizirati svoj plan? Pogledajte film i oduševite se kvalitetom na više razina.

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close