Tamarina filmska recenzijaKolumne

Recenzija filma The boy next door: Više nije dovoljno samo biti MILF

Čim sam pročitala naslov filma, The boy next door, odmah mi je na pamet pao visok, crn, nerealno zgodan lik. Gle, stvarno. Uz Jennifer Lopez, bilo je jasno što će se kroz film dogoditi.


Nekoliko starijih filmova spojeno je u jedan. Očekivala sam da će barem priča biti malo suvremenija, ali nije. Bračni problemi uzrokovali su nezadovoljstvo u životu Jennifer Lopez. U susjedstvu se pojavio dečko koji se naizgled činio dobrim, dragim, divnim, krasnim. Jasno je vidljivo da nešto nije uredu. Kud je Jennifer MILF, tud je lik previše zgodan da bi bio dobrica. Dobra kombinacija, ali nije spasila film.

the boy next door

Nije bilo kemije između njih tako da mi se nije svidjela činjenica da su se spetljali. Možda je to i bio cilj, s obzirom na to da je ostatak filma lik bio psihopat. Uzmite još u obzir da se kroz cijeli film pokušavala uvjeriti kako mužu oprostiti prijevaru. Kako god, žena je glupa i to mi se ne sviđa.

Jennifer Lopez trebala je bolje birati ulogu. The boy next door nikako joj ne ide u korist. Film je niskobudžetan, plagijat i definitivno korak unazad u karijeri svih koji su sudjelovali u realizaciji. Što se tiče Ryana Guzmana, oprostit ćemo mu jer se tek probija, a i njegova uloga je bila da dobro izgleda. Što mu je i više nego uspjelo. Highlight su mu bili Step up Revolution i Step up All in.

Film je bezveze, ali Ryan stvarno dobro izgleda. Stoga, natjerajte se da pogledate film.

Foto: www.buzzquotes.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close