Tamarina filmska recenzijaKolumne

Recenzija filma SPIDERMAN HOMECOMING: Spiderman Avenger?

Spiderman homecoming novi je film o staroj priči što znači da su još jednom pokušali drukčije prikazati ono što znamo. Je li vas strah? Mene je bilo.


Spiderman je jedna od najuspješnijih Marvelovih kreacija. Stoga, logičan je izbor za movimakere. Od 1977. do 2016., snimljeno je 5 Spiderman filmova i preko 20 drugih filmova gdje je on bio sporedna uloga.

Zatim je došla 2017-a godina i pojavio se Homecoming, na radost djece i žalost svih ostalih.

Peter Parker maloljetni je srednjoškolac sa supermoćima. Obožava Ironmana i zaljubljen je u kolegicu iz škole. Usput ga pojedinci iz klupa gnjave, ali ne obazire se previše jer je prezauzet pokušajima impresioniranja Ironmana. Tony Stark dao mu je novo odijelo čije je funkcije, malo po malo, otkrivao. Očekujući Starkov poziv i veliki zadatak, išao je gradom i više upadao u nevolje nego što je pomagao ljudima. Ironman je morao intervenirati u više navrata.

Slučajno je otkrio nelegalnu proizvodnju oružja koje je funkcioniralo pomoću “alien junk-a”. Odlučio je slijediti negativce i razotkriti njihov posao. Spasio je Starkov avion na kraju i Stark mu je ponudio da postane član Avengera. Međutim, znamo da to Spiderman nikad nije bio. Je li postao? Pogledajte u filmu.

spiderman

Na temelju opisa filma, možete shvatiti o kakvoj besmislici je riječ. Generalno, Spiderman u filmu postaje sve mlađi s manje moći i naprednijim odijelom.

Užasan dojam o Peteru stvorit će vam početak filma u kojem Peterove glupe izjave prati kamera njegovog mobitela. S obzirom na činjenicu ga je Stark stavio u svoj tim, kroz cijeli film Spiderman pokušava impresionirati Ironmana. Sve što radi, nema veze s dobrobiti društva za koje je odlučio boriti se nakon što nije uspio spasiti Uncle Bena, nego da bi mu Happy odgovorio na poruku. Nadalje, očito spidey sence ne funkcionira unutar super naprednog odijela. Ili je netko potpuno zaboravio taj dio staviti u film.

Fun fact: auti na Staten Island brodu zabranjeni su nakon 9/11. I za kraj, pokušajte shvatiti zašto se prezime cure, u koju je Peter zaljubljen, nigdje ne spominje. Oh kako misteriozno…

Sequel ćemo gledati 2019.

Foto: No More WorkhorseHD Wallpapers

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close