Tamarina filmska recenzijaKolumne

Recenzija filma SHARKNADO 5: Film uzrokuje mentalna oštećenja

Sharknado se nalazi u kategoriji loših filmova koji su ciljano napravljeni loše. Možda je riječ o novom žanru. Međutim, tko je publika?


Sharknado je toliko loš da zadaje glavobolju. Ono što je šokantno jest činjenica da je upravo to cilj filma. Koja je svrha, tko je publika i kakvom se cilju približava ekipa iza projekta, teško je saznati. Vjerojatno je riječ o specifičnom žanru u koji je smješten i popularni film Room Tommyja Wieaua. U bilo kojem slučaju, osjetit će te pad inteligencije.

Pojava zvala Sharnado pogodila je svijet. Tim “istražitelja” pokušavao je otkriti o čemu je riječ i kako ga zaustaviti. Sharknado je tornado u kojemu se nalaze morski psi. Kako se tornado rotira, psine padaju okolo i ubijaju ljude. Prenosi se s jednog mjesta na drugo kroz portal koji mu omogućava teleportaciju. Također, sin istraživačice zapeo je u vrtlogu i pokušavaju ga spasiti ulaskom unutra. U to isto vrijeme ostatak tima posjećuje nekakav hram te zaključuju da je bilo takvih pojava i u prošlosti. Zaustavili su ga nakon što je cijeli svijet uništen. Na kraju filma pojavljuje se Dolph Lundgren.

Nemojte tražiti logiku u ovom objašnjenju. Poanta je da publika ostane mentalno oštećena.

sharknado

Ova slika jedini je razlog zašto bi potencijalno pogledali film.

Sharnado je namjerna katastrofa i ne trebam previše polemizirati ni o čemu vezano za to filmsko dostignuće. Dostignuće? Poniženje je možda bolja riječ.

Nemojte pogledati ni trailer.

Foto: Twitter, Den of Geek.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close