Tamarina filmska recenzijaKolumne

Recenzija filma PRINCE OF PERSIA: Parkour u 6. stoljeću

Prince of Persia film je inspiriran videoigrom. Jednog dana netko će napraviti odličan film kojemu je prethodila igrica. Do tada ćemo se morati zadovoljiti ovime.


Prince of Persia film je koji nema milimetra kvalitete, ali gledate ga jer je zabavan. Perzijski parkour majstor, Dastan, kojeg glumi Jake Gyllenhaal, prikazat će vam kako loše odabrati ulogu. Talent dobrog glumca stavljen je u drugi plan kako bi se realizirao film temeljen na igrici. Već u najavi znate da to sve izgleda kao jedna velika loša ideja. Upravo zato odbacite sva očekivanja kako biste pustili mozak na pašu naredna dva sata.

prince of persia

Dastan je dijete s ulice. Skačući po krovovima grada u kojem živi, primjetila ga je kraljevska pratnja te ga je kralj odlučio odgojiti kao svog sina. Odrastao je u odgovornog princa. Pri napadu na jedan grad, pod izgovorom da prodaju oružje neprijateljima, pokušavaju ukrasti bodež koji ima sposobnost vraćanja vremena unatrag. Nakon svih borbi, raskrinkavanja izdajnika i svega popratnog, princeza koja je čuvala bodež, postaje Dastanova žena. No shit…

Prince of Persia je Jake Gyllenhaal. Drugi izbor za ulogu bio je Indijac Hrithik Roshan koji je neupitno bolji izbor. Googlajte ga, lik izgleda autentično. Gemma Arterton glumila je princezu Taminu, što je relativno u redu. Sve ostale uloge, također su dobile krive glumce.

Sve u svemu, Prince of Persia nije totalna propast kao što sam opisala, no dajte djeci da ga pogledaju. Vi iskoristite vrijeme korisnije.

Foto: WallpaperSafari, The Ace Black Blog.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close