Tamarina filmska recenzijaKolumne

Recenzija filma PIXELS: Packman je zlikovac, a duhovi su dobri

Pixels je dno filmske industrije. Gameri će možda biti oduševljeni, eventualno pokoje dijete, ali u filmu nema ništa dobro što bi se moglo izdvojiti. Pixels je kategoriziran kao komedija. Međutim, nije bilo niti jednog smiješnog elementa.


Pixels  se pojavio u kinima ove godine. Sjećam se da je najava bila prilično glasna, ali nakon što su ljudi pogledali film, sve je utihnulo. Pitam se zašto… Moraš bit talent da napraviš nešto ovakvo. Zanimljiva ideja, moram priznati, dobra podloga za film takve kategorije. Ali zašto svaka dobra ideja rezultira lošom realizacijom? Adam Sandler je odličan odabir za komediju, ali dajte čovjeku prostora da se izrazi. Iako se u filmu pojavljuje nekoliko scena s dobrim tekstom, nije bilo dovoljno da bi pridonijelo kvaliteti filma. Ostatak glumačke ekipe nije vrijedan spomena. Velika su to imena koja su prihvatila ulogu u lošem filmu i time ostvarili propust u karijeri.

pixels

Izvanzemaljci su napali svijet u obliku videoigre. Kroz Donkey Konga, Packmana, Snake i još kojekakve stare akradne igre, pokušavaju uništiti svijet. Tu vam stoji logika iza naslova Pixels. Svaka igra je uredu osim Packmana. Obično je Packman pozitivac. U filmu je prikazan kao negativna “ličnost”. Ne znam kojim riječima opisati nedostatak oduševljenja prilikom gledanja filma. Obično se svi rado sjetimo stvari koje smo radili kao djeca. Između ostalog, igrali smo i sve navedene igrice. Međutim, prikazane u ovakvom obliku, ne izazivaju nikakav nalet sjećanja iz prošlosti. Kombinacija svega u filmu dovedena je do takve razine gluposti da za njega pronalazim samo jednu svrhu. Možete ga pustiti djeci ispod 5 godina da ga gledaju dok vam se nađu pod nogama prilikom pokušaja pranja posuđa ili slično.

Spašavanje svijeta je pothvat. Spašavanje filma još je veći izazov.

Foto: geek.blog.polityka.plČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close