Tamarina filmska recenzijaKolumne

Recenzija filma OPEN HOUSE: Slučajno ugostiti nepozvanog gosta

Open house je horor film za koji su svi imali velika očekivanja. Međutim, uslijedile su loše kritike. Što je otišlo u krivom smjeru?


Open house je film koji je teško recenzirati. Evo, gledam u ekran i pokušavam pronaći riječi. Takvo što rijetko se dogodi.

Loganov otac, Naomin muž umro je Loganu pred očima tako što ga je udario auto. Tragično iskustvo popratila je loša financijska situacija koja je natjerala Logana i Naomi da se presele u vikendicu Naomine sestre. Kuća je bila na prodaju. Stoga, morali su napuštati kuću svaki put kad bi netko došao u posjet s ciljem da ju kupi. Počeli su primjećivati čudne stvari po kući kao što su zvukovi, problemi s vodovodom, pomicanje predmeta…

Nakon dosta razmišljanja, Loganu je palo na pamet da je netko došao razgledati kući i nije otišao nego se sakrio te provodi vrijeme u kući bez znanja ukućana. Iako nisu imali dokaze, shvatili su da je netko u kući kad ih je čovjek krenuo napadati. Tko se spasio?

open house

U glavnoj ulozi imamo Dylana Minnettea, mladog perspektivnog glumca koji se nedavno pojavio na sceni. Iako talentiran, jednu lošu stvar iz ovog filma teško je ne primijetiti. Vidite ovaj glupav izraz lica na slici iznad? Takav je izraz imao kroz cijeli film. Ne znam kako bih nazvala emociju koju nam pokušava pokazati, ali to je jedina koju je u Open house pokazao.

Razvoj događaja nije dinamičan, likovi nisu bogato karakterizirani, priča je samo potencijalno dobra. Radnja je dobro počela, film je loše završio. Ukratko.

Preskočite i pogledajte nešto bolje.

Foto: Dread CentralDen of Geek.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close