Tamarina filmska recenzijaKolumne

Recenzija filma MINIONS: Puno potencijala i malo kreativnosti

Stvarno imamo najgore prijevode. Zašto bi Minions bili Malci? Zašto?


Kada smo 2010. pogledali Despicable me, najviše smo se spotaknuli na MINIONE, ne Malce. Stvarno mi je ovo jedan od najlošijih prijevoda naslova filma. Iako su radili za negativca, bili su nam preslatki. Onda su objavili vijest da će Minions dobiti svoj film. Opet su očekivanja bila visoka. I opet nisu ispunjena.

Minions su bili odlična podloga za iskazivanje kreativnosti, zašto nisu dovoljno iskorišteni?

Priča je zanimljiva, ali popratni likovi baš i nisu. Da stvar bude gora, unaprijed su objavljeni kratki klipovi sa insertima iz filma. Ako ih niste pogledali, nemojte ni sad. Prvo pogledajte film. Ovo su samo neke od scena koje je bilo moguće vidjeti prije nego se film našao u kinima. Stoga, kada sam gledala film, doživljaj nije bio onakav kakav bi bio da nisam unaprijed znala što će se dogoditi.

1. Ukulele scena

2. Banane na čamcu

3. Papagena

4. Yeti

minions

Bilo je smiješno, neću reći da je film loš. Ali s obzirom na činjenicu da je riječ o animaciji, mogla se puno više iskorititi prilika da se prikaže ono najbolje. Dovoljna je bila samo kreativnost koja nije dosegla maksimum. Najbitniji sporedni lik, Scarlet Overkill, bila je nebitna. I tako redom… Mislim da je trebalo biti više scena u kojima bi Minions mogli iskazati svoju slatku nesposobnost, smješnu odlučnost, međusobno ismijavanje, neuspjeli trud i sve ostale karakteristike koje ih opisuju. Simpatični su, a cilj im je služiti zlikovcu. Dobrice su u svojim zlim namjerama. Negativci su, ali ih ni u jednom trenutku nećete tako doživjeti.

Pogledajte film u društvu, bit će vam zanimljivije.

Foto: teaser-trailer.com, www.hdwallpapers.in

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close