Tamarina filmska recenzijaKolumne

Recenzija filma JUSTICE LEAGUE: Deda Batman je beskoristan

Justice league predstavlja udružene superheroje u borbi protiv zla koje želi vladati našim svijetom. Tipična borba dobra i zla oživjela je Supermana. Kako?


Justice league ujedinio je Batmana, Supermana, Wonder Woman, Aquamana, Flasha i Cyborga. Otkud Superman? Oživjeli su ga jer drukčije nisu mogli pobjediti i spasiti svijet. Pogledajte film da biste saznali detalje.

Pojavio se Steppenwolf, zlikovac koji želi preuzeti zemlju bla bla bla… Tipične gluposti koje zlikovci u filmovima žele. Batman je reagirao. Wonder Woman također. Međutim, za pobjedu je bilo potrebno više ljudi. Prateći Flasha, Batman ga je odlučio uključiti ga u tim. Iako mlad, zbunjen i neiskusan, imao je moć koju je trebalo iskoristiti. Aquaman je odbio poziv, no događanja su mu promijenila mišljenje. Cyborg je isto odbijao suradnju, ali se predomislio nakon što su mu povrijedili oca.

Supermanova smrt bila je tragedija i priča o njemu nije smjela tako završiti. Stoga, probudili su ga iz mrtvih. Tko, što, kako…?

justice league

Justice league je zabavan. Puno je akcije, pretjeranih borbi, nerealnih poteza, humora i ostalih sitnica koje čine cjelinu. Kemija među likovima također je na visokoj razini. Svaki lik dobro se uklopio u svoju ulogu.

Sad o problemima. Batman je beskoristan. Postoji čak i scena u kojoj ga pitaju koja mu je supermoć. “I`m rich.” je odgovor. Gal Godot je nevjerojatno loše glumila. Ona nije glumica vrijedna Oscara, ali definitivno je imala boljih preformansa. Poslije  Michaela Cainea, nitko nije dovoljno dobar da bi bio Alfred. Zbog previše efekata, film je u više navrata izgledao kao videoigra.

Neovisno o prednostima i nedostatcima, pogledajte film jer će svaki superheroj dobiti zaseban nastavak i ovaj će film vjerojatno biti dio cjelokupne priče.

Foto: www.justiceleaguethemovie.comروزامه.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close