Tamarina filmska recenzijaKolumne

Recenzija filma Frozen: Recenzije o filmu su plaćene

Let it go, let it goooooo… Svi smo čuli pjesmu. Film Frozen još je jedan u nizu Disneyjevih uradaka temeljen na bajci The snow queen autora Hansa Christiana Andersena.

Zanima me kolika je svota izdvojena za plaćanje recenzija. Dakle, Frozen je toliko razvikan, poznat i pun dobrih kritika te sam ga jednostavno morala pogledati. Očekivala sam super animirani film sa zanimljivom pričom i očekivanim krajem. Jer takva je većina Disneyjevih animiranih filmova. Znate ono kad vam se sviđa kutija bombonjere i onda probate odvratne kombinacije iz te kutije. Takav je bio film.

Animacija je stvarno dobra, detalji su odlično istaknuti i realistični. I to je jedna od rijetkih stvari koje bih izdvojila kao plus.

Gru ima minione, Shrek ima magarca, Tangled ima konja, Ledeno doba ima vjevericu… Frozen bi kao trebao imati snješka. Snješko nije naročito zanimljiv. Već viđeno. Smatram da je njegova uloga potrebna filmu, ali trebali su ga bolje kreirati, osmisliti mu bolji dijalog.

Act of true love… Oh, come on! Stvarno?! Disney, nisi mogao kreativnije? Razočarana sam. Čak se bez kraja može shvatiti što će se zapravo dogoditi. Smislite si kraj u glavi i onda pogledajte zadnjih 10 minuta. Sve će te pogoditi.

Riječ je o tipičnom Disneyevom filmu gdje se suprotstavljaju pozitivna i negativna strana te nakon cijele zbrke pobijedi dobro. Ma može, pristajem na klišeje popraćene predvidljivim razvojem stuacije i lošim krajem. Ali ovo je sad već pretjerivanje. Vratili smo se 15 godina unazad. Volim Disneyeve animirane filmove, ali Frozen mi je bio preveliko razočaranje. Niti su recenzije realne, niti je film dobar.

Kako hoćete, možete ga pogledati, ali i ne morate. Meni je drago da imam priliku napisati vam da ne gubite vrijeme.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close