Tamarina filmska recenzijaKolumne

Recenzija filma DIRTY GRANDPA: Što starijima nedostaje u životu?

Dirty grandpa je Robert De Niro kojeg kroz film prati unuk Zac Efron. Opet samo pokušaj, opet nekoliko smiješnih scena ili izjava i na kraju zaključak da nam nedostaju stare komedije.


Dirty grandpa komedija je o djedu kojemu je umrla žena te potaknut monotonijom braka i činjenicom da je napokon slobodan, odlučuje napraviti avanturu neprikladnu za svoje godine. De Niro i Efrom pokušavaju ostvariti ne samo odnos djeda i unuka nego i prijateljski. Međutim, razlika u godinama i razmišljanju rezultirala je katastrofom. Efron je pokušavao ostati pristojan kako bi udovoljio svojoj “rospiji” od, uskoro, žene. U to isto vrijeme, De Niro je hvatao studentice. Već možete shvatiti koliko je to loša kombinacija.

dirty grandpa

Robert De Niro glumio je glavnu ulogu. Odličan glumac zavidne karijere koji se ne može pohvaliti najboljim odabirom filma trenutno. Djelovao je kao da mu je dosta filmskog svijeta i da je ovaj film odradio usput. Odlično mu odgovaraju ozbiljnije uloge i jedino što je ovdje bilo u redu jest njegov sarkazam. Nikako se nije uklopio u kombinaciju sa Zackom Efronom. Nakon High school musical, Efrona se ne može ozbiljno shvatiti. Opredijelio se za manje kvalitetne uloge u prosječnim filmovima pretežno za mlađe generacije. Nije mi to zanimljivo. Njegova uloga u Dirty grandpa bila je onakva kakva se od njega i može očekivati – pozitivac s nedostatkom samopouzdanja uz pomoć iskusnog djeda uspije shvatiti da u životu ne radi ono što želi. Wow…

Neću reći da je Dirty grandpa apsolutno loš. U rangu je svih komedija koje su snimljene u posljednjih nekoliko godina. Ako ih preferirate, ovo će vam biti dobro. Ako ne, onda nemojte gubiti vrijeme gledajući.

Realno, koje je godine zadnji put izdana smiješna komedija?

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: perezhilton.com, consequenceofsound.net

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close