Zdravlje

Rečenice koje muškarci vole čuti tijekom seksa

Seksolozi se slažu da ništa ne uzbuđuje tako učinkovito i brzo kao “dirty talk”, odnosno izmjena izravnih rečenica o senzualnoj želji u spavaćoj sobi, piše Zadovoljna


Da bi uzbudili partnera ne morate izgovarati rečenica koje su obojene vulgarnošću i detaljnim opisnom radnji koje graniče s pornografijom.

Naprotiv, “prljavi govor” najučinkovitiji je kada komunicira iskrenu želju partnera, te je izgovoren sa samopouzdanjem.

Uz uvijek rado viđene uzdahe zadovoljstva pitali smo hrvatske muškarce koje rečenice će uvećati njihovu seksualnu želju.

1. Tako je dobro osjećati te na meni. Ta me rečenica uvijek zapali, Damir, 36 godina

2.  Drhtim od tvojeg daha u mojem uhu, Marko, 22 godine

3. Obožavam dirati tvoje tijelo, Tomislav, 42 godine

4. Imaš nevjerojatne ruke, prsa, ramena (ili neki drugi dio tijela), tvrdi Dinko. U krevetu volim čuti kompliment ne samo za svoje vještine, već i za izgled. 

5. Želim ostati zauvijek s tobom u krevetu, Ivan, 29 godina

6. Volim sisati tvoj jezik. Ovom me rečenicom iznenadila bivša djevojka i još uvijek ne mogu prestati razmišljati o tome, Vjekoslav, 25 godina

 

Pročitajte više na Zadovoljna

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Zadovoljna | Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close