Lokalna

Reagiranje Milinovića na medijski natpis

Nakon jučerašnjeg teksta u kojem je javno oblaćen portal Lika Club na portalu Lika online, danas je svoje reagiranje poslao župan Ličko-senjske županije Darko Milinović. Prenosimo u cijelosti.


Poštovana glavna urednice Tena Brnad,

sukladno čl.21, čl.22, čl.40 i čl. 41 Zakona o medijima molim Vas da objavite moje reagiranje na članak objavljen 20. kolovoza 2020.godine u 16,25 pod naslovom „Obraćanje portalu Lika Online povodom  lažnog natpisa u Lika Clubu potpisanog kao redakcija portala Lika Club, dakle nepoznatog autora. Na moje veliko zaprepaštenje u ovom članku prozivate i prijetite mi na način  „ Poštovani vlasniče portala Jurkoviću, poštovani Milinoviću“, povodom današnjeg lažnog medijskog natpisa koji ste objavili obratit će Vam se naš odvjetnik. Ostao sam zaprepašten takvom lažnom konstrukcijom u kojem vrlo jasno i nedvosmisleno tvrdite da sam ja autor tog teksta. S dotičnim tekstom nemam apsolutno nikakve veze a budući ste najavili tužbu kojoj se veselim vašu tvrdnju morat ce te dokazati. U suprotnom snosit će te konsekvence koje nam jamči pravna država. Ukoliko odustanete od tužbe obavještavam vas da ću osobno podnijeti tužbu kako bi se monstruozne laži objavljene na vašem portalu vrlo jasno demantirale. Nije poznat autor članka ali vi kao glavna urednica snosite odgovornost.  Svjestan sam činjenice da ste kao glavna urednica odobrili taj tekst možda je autor tog teksta reagirao u afektu i to razumijem pa ako je tome tako uz vašu javnu ispriku neću pokretati daljnje pravne postupke. Dakle nanijeli ste štetu mojoj časti i  ugledu lažno me optužujući za spomenuti članak s kojim nemam apsolutno nikakve veze.

S poštovanjem

ŽUPAN

Darko Milinović 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close