VijestiTurizam

Za razvoj ruralnih krajeva u Gospiću – kako osmisliti turistički proizvod?

U Gospiću se danas i sutra održava seminar “Za razvoj ruralnih krajeva” – obrazovanje za ruralni turizam. Riječ je o osmišljavanju turističkog proizvoda, onom čemu područje Ličko-senjske županije teži već više godina.
Tim povodom Turistička zajednica Ličko-senjske županije je u suradnji s Hrvatskom udrugom za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” i Hrvatskom udrugom za turističke i kulturne rute Tur Kultur organizirala seminar “Za razvoj ruralnih krajeva” – obrazovanje za ruralni turizam. Događanje se održava u Kulturno informativnom centru u Gospiću.
Imamo 53 prijavljenih, i s obzirom na vremenske uvjete jako smo zadovoljni odazivom na naš seminar. Ako računamo da je cesta iz Plitvica prema Gospiću zatvorena, mislim da je i preko Vratnika zatvorena, okupili smo veći broj zainteresiranih za razvoj turističkih proizvoda. – izjavio je kratko Ivan Radošević, direktor Turističke zajednice Ličko-senjske županije za LIKACLUB.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close