VijestiTurizam

Za razvoj ruralnih krajeva u Gospiću – kako osmisliti turistički proizvod?

U Gospiću se danas i sutra održava seminar “Za razvoj ruralnih krajeva” – obrazovanje za ruralni turizam. Riječ je o osmišljavanju turističkog proizvoda, onom čemu područje Ličko-senjske županije teži već više godina.
Tim povodom Turistička zajednica Ličko-senjske županije je u suradnji s Hrvatskom udrugom za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” i Hrvatskom udrugom za turističke i kulturne rute Tur Kultur organizirala seminar “Za razvoj ruralnih krajeva” – obrazovanje za ruralni turizam. Događanje se održava u Kulturno informativnom centru u Gospiću.
Imamo 53 prijavljenih, i s obzirom na vremenske uvjete jako smo zadovoljni odazivom na naš seminar. Ako računamo da je cesta iz Plitvica prema Gospiću zatvorena, mislim da je i preko Vratnika zatvorena, okupili smo veći broj zainteresiranih za razvoj turističkih proizvoda. – izjavio je kratko Ivan Radošević, direktor Turističke zajednice Ličko-senjske županije za LIKACLUB.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close