VijestiScena

Razigrana i vesela Adrijana Baković u novom singlu “Ljubav je moja cesta”

Iako je mlada Osječanka već nekoliko puta oduševila publiku laganijim pjesmama, mora se priznati da joj veselije izdanje savršeno stoji, a što se pokazalo i novom pjesmom “Ljubav je moja cesta”.


Ritmom i vokalom pjesma je ispunjena najljepšom paletom boja, a tako je i s video spotom kojeg je radio iskusni Marko Zeljković Zelja (Six Nine Studio). Pjesmu potpisuje provjereni tim koji stoji i iza mnogih pjesama Mije Dimšić, a to su Vjekoslav Dimter (glazba), Damir Bačić (tekst) i Željko Nikolin (aranžman).

Ovo je pjesma koja unosi živost u ove tmurne, zimske dane i baš zato mislim da je sad pravo vrijeme za ovakvu stvar. Njezina vedrina govori o ljubavi koja “fura” kroz život i čini svijet ljepšim. Čak i kad krene po zlu, treba vjerovati da je ljubav svega vrijedna, rekla je Adrijana koja se već predstavila u nekoliko različitih glazbenih stilova i u svakom od njih se snašla kao da iza sebe ima dugogodišnji glazbeni staž.

Jedan od najzanimljivijih mladih ženskih pop vokala u Hrvatskoj ima lijepo glazbeno iskustvo i nastupe uz pratnju zborova i orkestara, a prethodni singlovi “Ne mogu preboljeti”, “Smijem se” i “Zaboravi” prošli su odlično na radijskim postajama. I novi singl “Ljubav je moja cesta” već broji nekoliko tisuća pregleda na YouTube-u.

Ljubav je njezina cesta, ali bi trebala biti i jedna od najvažnijih cesta svakog od nas jer upravo ljubav može u naš svijet unijeti sve ove boje koje su vidljive kod Adrijane Baković. Lijepo je biti zaljubljen, a pjesma “Ljubav je moja cesta” samo je jedna od onih koje se mogu pronaći na vašem ljubavnom soundtracku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close