VijestiGrad ZagrebScena

Rasprodani Mali pogon Tvornice kulture upao je ravno u zamku sjajnih Rezervi!

Rezerve, mlade snage rock ‘n’ rolla, promovirali su u četvrtak u Tvornici kulture album prvijenac “Ravno u zamku” koji su objavili u izdanju Croatia Recordsa.


Album je pobrao sjajne kritike te opasno konkurira za jedan od najboljih domaćih rock albuma.

Svakim koncertom Rezerve se sve više etabliraju kao prvo ime domaćeg rockaŽuta, Tomo, Mrsa, Klele i Leon stvaraju romantičnu rock ‘n’ roll glazbu, spajaju moderno i retro, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost.

Sve navedeno su isporučili publici željnoj kvalitetne glazbe i dobre zabave u rasprodanom Malom pogonu Tvornice kulture. “Ne voli, ne voli”, “Madona”, “Koga briga za zvijezde”, “Oduzimaš dah”, “R.T.N.P.”, “Kruško”, “Ako želiš” – Rezerve su rafalno ispaljivale hitove koji dugo ostaju u uhu.

Govoreći o albumu “Ravno u zamku”, Siniša Miklaužić za Muzika.hr piše:

Ovdje imamo posloženih 14 hitova i ako netko s ovakvim albumom ne uspije odmah, onda stvarno više ne znam što se mora dogoditi da netko iz mlađe generacije uspije.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close