ScenaTurizam

RASPORED DOČEKA U LICI: Korenica ima najbogatiji program, u Novalji nastupa Dalmatino!

Istražili smo gdje se 2016. godina čeka u Ličko-senjskoj županiji, pogledajte koji su programi u gradovima i općinama


Ličko-senjska županija u Hrvatskoj se ističe vrlo malim brojem stanovnika po četvornom kilometru i samo 50 000 stanovnika. Male su to brojke za veliko geografsko područje, ali turističke zajednice u županiji trude se održati prigodnu razinu događanja tijekom godine. Većina njih organizira i Doček Nove godine. Istražili smo što se događa u općinama i gradovima.

KORENICA čeka Novu u grijanom šatoru

U Korenici najavljen veliki Doček Nove 2016. godine u grijanom šatoru u Korenici. Za djecu, ali i one starije, posebno je atraktivno i razgledavanje privatne zbirke životinja koje osigurava poznati obrtnik Macola iz Korenice. Ove godine Općina Plitvička jezera sa suorganizatorima se pobrinula za bogati program tokom blagdana pod nazivom “Božićna čarolija na Plitvičkim jezerima”, više možete pronaći na linku ovdje.

Nacionalni park Plitvička jezera i ove godine priprema svečani doček Nove 2016. godine. Novogodišnji aranžman uključuje boravak od 31.12. do 01.01, te svečanu Silvestarsku večeru za doček Nove godine. Na sam Doček, glazbeni sastav Status pobrinuti će se za zabavu i ples do jutra.

BRINJE slavi uz kuhano vino i kobasice

Kako doznajemo u Brinju će se Stara godina ispratiti u podne, uz živu glazbu, kobasice i kuhano vino. Za građane je sve besplatno. Organizator je Planinarsko društvo Škamnica, a mjesto okupljanja je trg. Ovo je u Brinju tradicionalni doček.

NOVALJA se zabavlja uz grupu Dalmatino

Iz Turističke zajednice Grada Novalja obavijestili su nas kako Novu 2016. čekaju uz osmosatni glazbeni program i to uz poznatu grupu Dalmatino. Osim toga ostale dane nastupa i Grupa Venus, a organizirana je i repriza Dočeka 02.01. s bendom Zadar Express.

Lički gradovi imaju javne dočeke uz lokalne bendove

Lički gradovi Gospić i Otočac ove godine dočekuju Novu 2016. na trgu i u hangaru. Više informacija možete pronaći na njihovim web stranicama. Grad Senj nema organiziran javni doček.

Dobro se zabavite i iskoristite priliku za druženje sa sugrađanima!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close