VijestiKultura

Raspisan natječaj za najbolju knjigu na temu Domovinskog rata

"BILI SMO PRVI KAD JE TREBALO"

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.), u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, raspisala je tradicionalni natječaj za najbolju knjigu na temu – Domovinskoga rata – „Bili smo prvi kad je trebalo“.


Inače, natječaj se organizira od 2000. godine, s ciljem da se potakne što više autora, poglavito sudionika Domovinskog rata da pišu i objavljuju knjige na temu stvaranja slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države.

Lani su ovu nagradu primili Josip Palada za knjigu „Tko je palio moje knjige“ i američki Hrvat Michael Palaich za knjigu „Za Hrvatsku moje bake“.

Na natječaj se do kraja kolovoza ove godine mogu javiti autori koji su objavili knjige (od lipnja prošle do kolovoza ove godine) vezane uz Domovinski rat: prozu, poeziju, pripovjetke, fotografije i drugo.

Knjige za natječaj (po tri primjeraka) treba dostaviti na adresu:

UHBDR91.,(za natječaj), 48000 Koprivnica, Dr. N. Sertića 15,

zaključno do 30. kolovoza 2021.

Stručni prosudbeni sud nagradit će jednog ili više autora – Velikom zlatnom plaketom – Bili smo prvi kad je trebalo. Svečano uručenje bit će krajem rujna ili početkom listopada u Zagrebu.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close