Film i TVIzdvojeno

Rasema uživa sa svojim Petrom u Ličkom Osiku: “Vrijedan je jako, puno radi, gori je nego ja!”

Rasema se u ‘Ljubav je na selu’ okušala i kao kandidatkinja i kao farmerica i njezin trud napokon je urodio plodom – sretna je u ljubavi


Rasema Vladetić napokon je pronašla svoju ljubav na selu, i to, kako kaže, upravo zahvaljujući emisiji ‘Ljubav je na selu’. Naime, da se nije pojavila na televiziji, njezin Petar nikad je ne bi vidio niti je odveo svojoj kući u Lički Osik da zajedno žive.

A život im je puno ljepši u paru.

“Sve je u redu što se ljubavi tiče, lijepo nam je. Nadam se da će potrajati”, rekla nam je Rasema. S Petrom se, kaže, odlično slaže iako sada baš i ne provode mnogo vremena zajedno.

Znate kakav je život na selu, nema se vremena za neke stvari. Cijeli dan radimo, a navečer smo umorni”, kaže farmerica iz Donjeg Lapca.

No za svoga je Petra puna riječi hvale: “Vrijedan je jako, puno radi, gori je nego ja! Sada neki traktor popravlja, stalno je vani. Trenutačno je i na dijeti, jako je ustrajan, ne odustaje”, priča ponosno Rasema.

Priznaje i kako i dalje ima brojne udvarače na društvenim mrežama, no sve ih blokira jer je pronašla svoju ljubav.

Čim mi se počnu udvarati, ja ih blokiram. Tražim samo prijateljstvo”, stroga je Rasema koja uživa s Petrom, no svejedno ima neke boljke. Naime, još je bole kosti od korone koju su ona i Petar skupa preboljeli, a tu je i još jedan problem koji razumije svaka domaćica.

Ne znam više što bih kuhala. Petar je u korizmi i na dijeti, ja sam u ramazanu…” kaže Rasema, a mi joj želimo da joj to bude jedina briga.

Rasema je svoju sreću pronašla, a tražite li i vi srodnu dušu, nemojte oklijevati – prijavite se u 15. sezonu emisije ‘Ljubav je na selu’ na [email protected] i postanite novi farmer ili farmerica.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatna fotografija

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close