Film i TVLičko-senjska županija

Rasema šokirana godinama kandidata: “Možda on voli starije žene…”

Farmerica Rasema može se pohvaliti činjenicom da je ove sezone emisije ‘Ljubav je na selu’ dobila najveći broj pisama, njih čak 12, no jedna ju je činjenica ipak šokirala


Rasema se neugodno iznenadila kada je shvatila kako su baš svi kandidati koji su joj pisali u emisiji ‘Ljubav je na selu’ mlađi od nje, a neki i više od dva desetljeća!

Željan je ostao zatečen kada mu je voditeljica Anita Martinović otkrila da Rasema ima sina starijeg od njega, no to ga nije pokolebalo da konačno upozna iskusnu farmericu koja ga je dirnula svojom teškom životnom pričom i samoćom.

”Kaže se da godine nemaju bore”, komentirao je 43-godišnjak pa sjeo oči u oči s Rasemom, koja je iskreno priznala: “Možda on voli starije žene, ali ja ne osjećam apsolutno ništa.”

No, ni to simpatičnu farmericu nije šokiralo kao kada je Mladen priznao kako još nije ni napunio 40 godina!

Majko mila, al me vole mladi!” komentirala je Rasema pa zaključila: “Gledam ga kao svoje dijete.”

Kako je tekao susret Raseme i njezinih kandidata, pogledajte u videu!

A hoće li više sreće imati njezin ‘zlatni dečko’ Mirsad, doznajte već večeras od 21 sat na RTL-u!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close