Film i TVIzdvojeno

Rasema otkrila zašto je ljutita na svoje dečke: “Zaslužili su da ih tako tretiram”

LJUBAV JE NA SELU

Gledatelji ‘Ljubav je na selu’ primijetili su da je Rasema stroga prema svojim kandidatima, a evo i razloga


Rasema Vladetić, jedina farmerica 13. sezone emisije ‘Ljubav je na selu’, sa svojim je kandidatima odmah krenula ‘oštro’ pa im je kao poklon dobrodošlice pripremila bukete od čička.

A dok se na drugim farmama prvog dana zabavljalo, Rasema je svoje kandidate, Zvonka, Željana i Josipa, upregnula i odmah im dala posla. Osim toga, iako su se nadali piti i janjetini koje im je farmerica obećala pri upoznavanju, dočekala ih je – s grahom.

Rasema je za RTL.hr otkrila zašto je tako stroga prema dečkima.

Zaslužili su da ih tako tretiram jer nisu bili iskreni. Nijedan mi se nije javio tijekom pauze između snimanja. Jedino me Zvonko nazvao, i to večer prije dolaska na moju farmu. Naljutila sam se na njih jer su ipak dolazili k meni, u moju kuću, a nisu ni pitali kako sam”, objašnjava razočarana Rasema. Zato je, kaže, svojim kandidatima odmah zadala posla pune ruke posla.

“Takva sam, stroga sam, ali znam i nagraditi. Postoji vrijeme kada se radi i vrijeme kada se uživa. Ne može se samo uživati”, kaže Rasema i dodaje: “Prvo se moraju dokazati radom, a poslije svega možemo peći janje!”

Ispričala se Mirsadu

Komentirala je i zašto je upravo ovu trojicu kandidata povela na farmu.

“Mladen je bio premlad i nije mi se svidio, a Joža – čovjek ima devetero djece, a nikad se nije ženio. Kako se pouzdati u takvog muškarca?” kaže gospođa Rasema koja smatra kako joj je bolje samoj, nego s pogrešnim muškarcem.

Pitali smo je i što se dogodilo s Mirsadom, “zlatnim dečkom”, kojeg je odbila i nije ga željela povesti na farmu.

“Ispričala sam mu se što sam ga grubo odbila, ali uplašio me s tom izravnošću. Prvo se treba upoznati, porazgovarati pa vidjeti u kojem smjeru to ide. On je došao sa stavom kao da sam već njegova. Ne ide to tako”, objasnila je Rasema za RTL.hr.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL/screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close