Film i TVIzdvojeno

Rasema otkrila svoje favorite među kandidatima: “Laskalo mi je dobiti toliko pisama, to sam i očekivala”

U novoj sezoni emisije “Ljubav je na selu” svjedočili smo prvom susretu farmera i farmerice s njihovim kandidatima


I dok neki nisu bili te sreće, jedina farmerica 13. sezone, Rasema Vladetić, mogla se pohvaliti najvećim brojem dobivenih pisama – čak 12 , a samouvjerenost zbog te činjenice nije krila.

Naravno da mi je laskalo, to sam i očekivala, ali uvijek fino godi kad se to i ostvari”, priznaje za RTL.hr. Rasemi su pisali šaroliki kandidati iz svih dijelova Lijepe Naše, no jedna ju je činjenica, priznaje, posebno iznenadila.

Nisam očekivala da će se javiti itko mlađi od mene, a kad sam vidjela da je tako, bilo mi je to malo i smiješno”, priča Rasema, čiji su pojedini kandidati čak mlađi od njezina sina.

A lijepe riječi Rasema posebno ima za ostale farmere koji su joj, kao jedinoj farmerici, pružili svoju podršku, pa ni u jednom trenutku nije osjećala da je u manjini:

”Svi su mi farmeri bili dragi i družili smo se tijekom snimanja. Malo mi je u početku bilo nelagodno kao jedinoj farmerici, ali vrlo brzo sam se opustila. Svi su bili dobri prema meni.”

​No neki od njih ipak su joj se posebno uvukli pod kožu: ‘‘Nekako sam se posebno zbližila s Draganom, ali i s kandidatkinjom Oljom. Željela bih im baš ovako javno zahvaliti na svemu. Kad mi je bilo najljepše i najteže tijekom snimanja, bili su uz mene, kad je trebalo nositi teške kofere, odmah su uskočili i pomogli mi. Veliki su to ljudi velikoga srca i puni razumijevanja za svakoga”.

Koji će kandidati uživati u Raseminim kulinarskim specijalitetima i kako će izgledati seoske avanture u Donjem Lapcu, ne propustite doznati u novim epizodama 13. sezone ‘Ljubav je na selu’, od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close