ShowbizLičko-senjska županija

Rasema nije imala sreće: Iza nje je težak život, a sada samo želi da je netko voli

FARMERICA IZ DONJEG LAPCA

Rasema Vladetić, 64-godišnjakinja iz ličkog sela Donji Lapac, pravi je primjer žene koja se čitav život bori, a sada se odlučila izboriti i za ljubav.


Upravo se zato prijavila u emisiju ‘Ljubav je na selu’ i po treći put, no prvi put kao farmerica. Poziva k sebi muškarce kako bi ih bolje upoznala i s nekim možda poželjela ostati, kako bi s njim kratila duge dane. Ne traži od njih ništa, samo ljubav i razumijevanje. Jer, sve već ima, a to što ima, napravila je sama. Sama je izgradila kuću u kojoj živi, a sama je odgojila i djecu.

Djeca su mi prva na redu, prije mene. Sama sam ih othranila, bez ikoga. I otac i majka sam im bila, i prijateljica i sve”, priča Rasema o kćeri i sinu iz svog prvog braka, u koji je stupila s 18 godina. On je propao nakon tri godine, na ružan način koji je Rasemi slomio srce.

Doveo mi je drugu ženu, trudnu, na oči.”, kaže Rasema. “Ja sam tada skupila stvari, djecu i otišla u Liku raditi. I nikad se nisam vratila”, priča Rasema koja je rođena u Bosni. Bilo je to 1981. godine, kaže. U Lici se zaposlila i odgajala djecu. Bilo je teško, a rat je još više otežao situaciju.

Kad je zaratilo, ostala sam bez posla, sama s dvoje djece. Zlostavljali su me neki ljudi i morala sam se bilo kako izvući. Bilo je kasno da se vratim u Bosnu. Udala sam se za čovjeka 25 godina starijega od mene. Morala sam se nekako izvući iz te situacije, nisam mogla raditi, djeca su bila gladna. Taj čovjek je bio dobar prema djeci i meni. Umro je prije pet godina”, govori sjetno Rasema.

Više na RTL.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close