VijestiGrad ZagrebTech

Rally for Heroes sutra u Zagrebu

U srijedu, 8. kolovoza, od 18,00 do 20,00 sati, na Trgu bana Jelačića i Europskom trgu, održat će se druženje sa sudionicima humanitarne vožnje Rally for Heroes, koje organizira veleposlanstvo Ujedinjene kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske u RH u suradnji s Gradom Zagrebom.


Manifestaciji će se pridružiti i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji  će u društvu s veleposlanikom Andrew Stuart Dalgleishom obići izložene old timere.

Naime, u čast palih britanskih vojnika, u 10 dana 60 vozila prolazi kroz 10 zemalja. Riječ je o vožnji humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva namijenjena su udruženju SSAFA, jednoj od najstarijih humanitarnih organizacija koja pruža podršku britanskim vojnicima i njihovim obiteljima.

Rally for Heroes održava se svaku drugu godinu, a ovogodišnji je peti po redu. U njemu sudjeluju pripadnici britanskih oružanih snaga, veterani, ali i građani koje povezuje ljubav prema automobilima i želja da podrže ovaj humanitarni događaj.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Rally for Heroes Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close