VijestiGrad ZagrebTurizam

Rakovica u Zagrebu: Na trgu bana Jelačića “Sa susjedima kod sata”

Turistička zajednica općine Rakovica i ove godine sudjeluje u predstavljanju Karlovačke županije na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Kao najbliža destinacija Plitvičkim jezerima, destinacije Plitvičke doline predstaviti će se na događanju “Sa susjedima kod sata”.

Popularni zagrebački sat koji je na to mjesto postavljen davne 1920. godine, biti će mjesto gdje će se Karlovačka županija predstaviti sa svojim turističkim zajednicama te lokalnim proizvođačima i kulturnom ponudom. Ona ponuda iz Rakovice, biti će prezentirana kroz Plitvičke doline, mjesto kvalitetnih okusa i dobrih sadržaja kao granična općina s Ličko-senjskom županijom.

Štand izlagača Turističke zajednice općine Rakovica možete posjetiti 7. rujna, na cjelodnevnom događanju koje traje od 9 do 19 sati. Najavljuje se etno selo, cooking show i razne radionice. Iz Rakovice će se predstaviti i obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Turkalj sa svojim proizvodima.

Detaljnije informacije pronađite na Facebook stranici Plitvičke doline – Rakovica, te Facebook događaju Sa susjedima kod sata.

Rakovica - HTZ v.2

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: River adventure (Facebook)

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close