VijestiGrad Zagreb

Radovi na tržnici u Gospiću uskoro gotovi

Otprilike u roku koji je i dogovoren tijekom potpisivanja ugovora o izgradnji tržnice u Gospiću početkom rujna prošle godine, završavaju radovi na gradnji nove tržnice u Gospiću.


Kritičari kažu da se radi o megalomanskom, preskupom objektu koji je građen i stilski i materijalom neprimjerenim za Gospić. S druge strane vlast je jasna, projekt tržnice je odličan, pružit će najbolje uvjete i prodavačima i kupcima,a zbog svoje neobičnosti mogao bi postati i turistički adut Gospića. Bilo kako bilo za nekih mjesec i pol radovi će biti u cijelosti završeni. Do mjerodavnih u tvrtci koja izgrađuje tržnicu, zagrebačkom Mešić com.-u nakon nekoliko telefonskih poziva nismo uspjeli doći,ali neslužbeno smo uspjeli doznati da će radovi biti završeni u narednih maksimalno mjesec i pol dana i nakon toga moći ćemo tržiti na njoj.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close