VijestiScena

Radovan Šofranac – novo ime na glazbenoj sceni!

Da je ljubav vječna tema i inspiracija kada su u pitanju pjesme, odavno se već zna. Upravo tim putem, vođen je i Radovan Šofranac, novo ime na glazbenoj sceni.


Tridesetdvogodišnji Riječanin ističe kako pjeva od malih nogu, u duši je čisti romantik, jer kako sam kaže, emocije imaju veliku ulogu u nastajanju pjesama i u samome pjevanju. Ono najbitnije na čemu svakoga dana radi je to da voli život, a buđenja i odlaske na spavanje bez pjesme ne može ni zamisliti.

Radovan se ovih dana publici predstavlja pjesmom ‘Ja ću dalje sam’ u izdanju Hit Recordsa, koja dolazi iz radionice Marka Tomasovića, kada je u pitanju glazba. Žensko pojačanje u ovoj priči je Tatjana Draženović, koja potpisuje tekst, dok je Aleksandar Valenčić zaslužan za aranžman i produkciju.

Svoj glazbeni put, Radovan je odlučio graditi korak po korak, pomalo, ali kvalitetno. Vjerovanje u to da se svaki trud isplati, te zato svaki novi dan stvara i planira – nešto je što ga pokreće u svemu. Za glazbu kaže kako je ona njegova najiskrenija ljubav.

Pred publikom je ljubavna balada naziva ‘Ja ću dalje sam’. Vjerujem da će ista pronaći mjesto, kod svih romantičnih duša. Dišem i živim za glazbu, a siguran sam da će publika to i prepoznati – kazao je Radovan

Ekipa je snimila i video spot, iza kojeg stoji redatelj Mauro Licul, a uživati možete u predivnim slikama Fužina.
Osim prirodnih ljepota Gorskog kotara, tako će te vidjeti i kadrove legendarne riječke Hartere, kao i željeznički kolodvor.

Kao najveću nagradu za predanost svome radu, ovaj simpatični Riječanin smatra iskrene reakcije ljudi i pljesak nakon pjesme, a da će ova pjesma izazvati itekakav pljesak kod kod brojne publike, u to ne sumnjamo.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Mauro Licul

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close