Scena

Radionica “7 koraka do kredita” u Otočcu

Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Područni ured za Liku u suradnji sa Hrvatskom Gospodarskom Komorom  – Županijskom komorom Otočac organizira radionicu „7 koraka do kredita“, koju će voditi Draženka Draženović Kostelac, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Liku.


Cilj radionice je stjecanje potrebnih znanja i vještina potrebnih za natjecanje, pregovaranje i korištenje kredita, kao i lakše razumijevanje procesa traženja i odobrenja kredita kao izvora financiranja rasta i razvoja poslovanja novih i postojećih poduzetnika i obrtnika. Radionica je namijenjena novoosnovanim tvrtkama, mikro poduzetnicima i početnicima, posebice onima koji kreću samostalno poslovati radi samozapošljavanja, obrtnicima, postojećim tvrtkama i obrtnicima koji planiraju zatražiti kredit kod HBOR-a te ostalim zainteresiranima za kreditno poslovanje.

Radionica će se održati u utorak, 21. ožujka 2017. godine s početkom u 10,00 sati u prostorijama Hrvatske Gospodarske Komore, Županijske komore Otočac u Ulici kralja Zvonimira 16 u Otočcu.

Sudjelovanje je besplatno, a svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti na radionicu najkasnije do 20. ožujka 2017. na e mail: [email protected]

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close