Moda

“QuickShoeLace” je novost u vezanju tenisica koja će vas oduševiti

Vezanje čvorova na vezicama kako biste stabilizirali tenisicu je stvar prošlosti. Slovenski dizajner Knez David smislio je novi način koji štedi vrijeme, ali i unaprjeđuje izgled obuće


“QuickShoeLace” je novost u vezanju tenisica koji dolazi iz Slovenije. Riječ je o elastičnoj vezici dugoj 1.2 metara koja se ne treba vezati, nego se provuče kroz rupice i zakopča uz pomoć metalnog kruga na kraju ovoga proizvoda.
Može se provesti kroz bilo koji model tenisica, a vrlo se lako koristi zbog čega je namijenjena svim generacijama – od male djece do osoba zrele dobi.

Iza cijele priče stoji 28 godina star slovenski dizajner Knez David kojemu je ideja pala na pamet dok je skicirao tenisice prije tri godine.

Umjesto da promjeni izgled tenisice, odlučio je izmijeniti vezicu. Prototip je napravio od žice i krugova od privjesaka za ključeve, a s vremenom doradio svoju viziju kako bi bila što ugodnija oku, ali i za nošenje.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close