Scena

Queen of Sabe predstavlja singl “Lica”

Jedna od najhvaljenijih pjevačica mlađe generacije, Queen of Sabe, objavljuje posljednji singl “Lica” s hvaljenog albuma “Tragovi”. Glazbu i tekst potpisuje sama, dok je aranžman napravljen u suradnji s Markom Mrakovčićem. Za pjesmu je snimila i spot koji je premijerno emitiran na CMC televiziji te na portalu Muzika.hr. Za početak 2017. godine Queen of Sabe priprema nove singl te rad na novom albumu.


“Ovim spotom sam željela prikazati doživljaj nekog unutarnjeg nemira, tjeskobe, izgubljenosti i košmara koji ponekad mogu obuzeti svakog od nas”, komentirala je ideju spota Queen of Sabe. Spot je snimio Zlatimir Zalović, a montažu potpisuju Zlatimir i QOS.

Queen of Sabe dobitnica je nagrade Music Pub za najbolju kantautoricu u 2015. godini, njen album “Tragovi” našao se u izboru najboljih prošlogodišnjih ostvarenja većine glazbenih kritičara, a oduševila je široku javnost i obradom legendarne pjesme ‘Kuća za ptice’ koja se našla na LP-u “Zimzeleno, a novo”. Spot “Crni mjesec” bio je nominiran kao jedan od najboljih spotova na netom završenom Split Spot festivalu. Nominacija za nagradu Porin za najboljeg Novog izvođača godine, ali i u kategoriji snimke koju potpisuje Goran Martinac, kruna su prošlogodišnjeg rada Queen of Sabe.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: screenshot YouTube

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close