Scena

Queen of Sabe objavila je videospot za pjesmu “Tragovi”

Jedna od hvaljenijih pjevačica mlađe generacije, Queen of Sabe, objavila je videospot za novi singl “Nikada“, s albuma “Tragovi“.


“Singl ‘Nikada’ je druga verzija stare pjesme ‘Mr.Fool koju sam odlučila više prilagoditi samom albumu ‘Tragovi’. Tematika je ostala ista, samo smo joj malo dotjerali zvuk. Sama pjesma govori o osobi s kojom budućnost ne obećava puno” rekla je Sabina. Ona potpisuje glazbu i tekst, a aranžman Mark Mrakovčić koji potpisuje i produkciju albuma.

“U spotu sam željela prikazati potpunu suprotnost od pjesme – mozaik ljubavnih priča s lijepim završetkom. U njemu su sudjelovali moji vrlo dragi prijatelji i samim time za mene je svako snimanje bilo intimno i emotivno” dodala je.

Ideju spota je osmislila sama, dok je spot snimio Zlatimir Zalović, a oboje potpisuju montažu. Spot možete pogledati ovdje.


Tekst: muzika.hr

Foto: Queen of Sabe Facebook

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close