Turizam

Putujte sasvim besplatno!

Jedna stara izreka nas je naučila da tko ne riskira ni ne profitira. Zato se za početak pomaknite s kauča.


Putovanja su često skupa, ali srećom postoje neki cool načini kako zemaljsku kuglu proći uz vrlo male troškove. Naravno, ovdje je potrebno i ponešto kreativnosti, a mi vam nudimo sljedeće prijedloge…

Volontiranje

Ako tražite već nešto besplatno tad je vrijeme da zauzvrat i pomognete. Radite na farmi preko organizacije Wwoof u zamjenu za besplatni smještaj. Jasno, dobra opcija je uvijek i UN koji volontere šalje diljem svijete, ili se jednostavno prijavite u Peacecorps i provedite dvije godine u Aziji, Južnoj Americi ili gdje već bude prilike!

Tko još treba hotel?

Vi ne, jer kad idete negdje važno je stvari vidjeti i doživjeti, a ne biti u hotelu. Uvijek možete couchsurfati i naći nekog tko će vas ugostiti. Ako niste baš za tu opciju posjetite Homeexchange i zamijenite dom na koji tjedan s drugom obitelji. Naravno, možete napraviti i neke kućanske poslove u zamjenu za smještaj, što vam se nudi na stranici mindmyhouse.com.

Napustite svoju sigurnu zonu

Jedna stara izreka nas je naučila da tko ne riskira ni ne profitira. Zato se za početak pomaknite s kauča i organizirajte neku grupnu turu na adventures-abroad.com. Ako niste za to, pridružite se nekom brodu, primjerice cruiseru i postanite dio posade.

Više čitajte na punkufer.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close