VijestiScena

PUTEVIMA ČAROBNOG TEPIHA NA LUFTIĆIMA Održano Riječno kino za djecu u Slunju

Riječno kino za djecu u organizaciji Kinokluba Karlovac i uz podršku sponzora i partnera započelo je u Slunju 18. srpnja, prikazivanjem live-action verzije Disneyevog animiranog klasika iz 1992. godine “Aladdina”, javljaju iz TZ Slunj.


Gradsko kupalište u Slunju bilo je prepuno mališana koji su uživali u dogodovštinama Aladdina i njegovih prijatelja, a neki su i odlučili “proplutati” cijeli film na luftiću. Prije same projekcije održana je i radionica za djecu u organizaciji Društva naša djeca Karlovac.

Ova manifestacija nastala je kao ogranak odrasle verzije Riječnog kina, koje se diljem Karlovačke županije održava od 2011. godine.

Osim već prikazanog Aladdina, za najmlađe sprema se i projekcija još jedne live-action verzije jednog od najomiljenijih Disneyevih animiranih filmova, “Kralja lavova”, koja se 26. srpnja može pogledati u Karlovcu, dok ih u Dugoj Resi 1. kolovoza očekuje “Skockani Nindža”.

Rijeke filmova očekuju najmlađe ovog ljeta, stoga uzmite luftiće u ruke i uronite u magičan svijet filmova!

 

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Gabriela Prpić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close