Hrvatska

PUTEM SRCA Kantautor duhovne glazbe Josip Ćulumović na Pepelnicu objavio novu pjesmu

“Putem srca” naziv je nove pjesme kantautora duhovne glazbe Josipa Ćulumovića .


Za tekst i glazbu zaslužan je Josipov dragi prijatelj, također duhovni kantautor Zvonko Palić Jonathan.

“Tekst pjesme je Zvonko napisao daleke 1995.godine i nedostajala su mu još negdje dva stiha koja je završio prošle godine. Zvonko je u molitvi, kako mi je rekao, dobio nadahnuće da bi ja trebao otpjevati tu pjesmu. Uz nju mi je poklonio još četiri pjesme koje je čuvao za svoj budući album”, kaže Josip o nastanku pjesme.

Pjesma je snimljena prošlog ljeta u studiju producenta i aranžera Ivana Škunce. “On je napravio izvrstan aranžman i odlučili smo snimiti i spot za ovu pjesmu. Odredili smo da bi trenutak za izlazak pjesme mogao biti početak Korizme, na Pepelnicu 2.3.2022.”, kaže Josip.

Gostujući u Došašću prošle godine na festivalu Hodočašće kroz Došašće u Pakracu, Josip je upoznao glazbeno talentirane mlade ljude iz sastava Afterlife iz Volodera. Jedan od njih, Kristijan Jalšić je autor scenarija, videa i montaže dok je pjevačica tog sastava Ivona Bunčić bila glavna glumica u spotu.

Zvonko je organizirao trinaestero djece iz svoje ulice da također glume u spotu, a Kristijan neke svoje kolege s fakulteta. Rezultat je predivan video koji slavi našeg Gospodina Isusa Krista. Hvala i mojoj dragoj prijateljici Vlatki koja nam je pomogla prevesti djecu do lokacije snimanja te predivnom bračnom paru Cvetnić, Gorani i Nevenku koji su cijelu ekipu sa snimanja nahranili ukusnim roštiljem”, kaže Josip.

Spot je sniman u Cerju Pokupskom i Maksimirskom parku. Autor ovim putem zahvaljuje i pokupskom župniku vlč .Franji Ćuku, ključarici kapele Veroniki, Zvonku Paliću Jonathanu pri organizaciji snimanja i svoj djeci koja su sudjelovala u snimanju pjesme i spota.


 

Komentari

Komentara


Foto: YouTube screenshot

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close