Lifestyle

Pusti brk i Soundset Plavi donira za borbu protiv raka

Za svakog slušatelja koji odluči ne brijati brkove tijekom studenog, Soundset Plavi donirat će 20 kuna Hrvatskoj ligi za borbu protiv raka. Najbolji brkadžija dobit će i vrijednu zahvalu za sudjelovanje u humanitarnoj akciji.

Rak prostate drugi je po učestalosti najčešći zloćudni tumor u Hrvatskoj, od kojega godišnje umire oko 700 muškaraca. Iako obično obolijevaju starije osobe, nikad nije prerano brinuti o svom zdravlju. Upravo zato se i Soundset Plavi uključuje u Movember! Daniel Bilić već će tradicionalno puštati brkove tijekom cijelog studenog, no ove je godine odlučio izazvati i slušatelje!

Za svakog muškarca koji se pridruži Danielu i počne puštati brkove Soundset Plavi donirat će po jedan brk bana Jelačića (20 kuna) Hrvatskoj ligi za borbu protiv raka. Da bismo brkadžije dodatno motivirali na puštanje brkova, među kandidatima ćemo odabrati najbolji brk Movembera, i zahvaliti mu na sudjelovanju vikendom u luksuznom istarskom hotelu! Svi koji žele da Soundset Plavi za njih donira 20 kuna Hrvatskoj ligi za borbu protiv raka, moraju se fotografirati obrijanog lica, s dokazom da je riječ o novoj fotografiji. Hoćete li to dokazivati datumom s mobitela, držanjem dnevnih novina u ruci ili slikanjem uz kalendar Maja, nije nam bitno. Važno je samo da vidimo da ste se friško obrijali za ovu prigodu.

Prijavu s fotografijom, imenom, prezimenom i brojem telefona šaljete na [email protected], i čekate da vas zovemo. Provjeravat ćemo kako rastu vaši brkovi, a u posljednjem tjednu Movembera, od 24. do 28. studenoga, birat ćemo naj brkadžiju.

Za svakog muškarca koji s brkovima izdrži do kraja studenog, Soundset Plavi uplatit će jednog bana Jelačića, odnosno 20 kuna, na račun Hrvatske lige za borbu protiv raka. Onima koji ne žele puštati brkove, apeliramo da svoju donaciju uplate i sami, te da se naruče na preventivan pregled. Nije strašno, a može spasiti život!

Tekst: soundset.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close