WebTechIzdvojeno

Punih 9 godina rada Lika Cluba! Prošle godine povijesno priznanje, a od danas nas čitate i na engleskom

Na Dan žena, 08. ožujka 2014. godine, pokrenut je portal Lika Clubbing. Mnogi se sjećaju naših početaka, tada smo krenuli iz sfere dobre zabave u sferu zanimljivog novinarstva. Danas, punih je 9 godina od tog dana


U međuvremenu, 21. svibnja 2015., doživjeli smo prvi rebranding i od tada čitate novi portal pod imenom Lika Club. Prve godine bile su godine dokazivanja, rasta, preslagivanja tima, učenja i vjere u činjenicu da možemo postati bitni na medijskoj sceni.

Nakon drugog redizajna u veljači 2020. godine, doživjeli smo i prvi put više od 115 000 čitatelja na portalu u jednom mjesecu, što za regiju koja ima manje od 35 000 stanovnika znači da smo imali 3x više čitatelja nego što cijela Ličko-senjska županija ima stanovnika. To je bio veliki trenutak za naš medij, pokazalo se – u predkorona doba.

U međuvremenu, kroz 9 godina posjetilo nas je više od 3 000 000 čitatelja, naši kolumnisti napisali su nekoliko stotina kolumni, objavljeno je više od 5000 tisuća autorskih fotografija naših fotoreportera s terena, a redovito medijske teme možete pratiti putem naše ličke platforme koja nudi redoviti mjesečni newsletter koji čitate već više od 3 godine, aktivne ličke Viber zajednice i Facebook stranice.

Jedan od najvećih uspjeha u proteklih 9 godina, u postkorona doba, dogodio se 2022. godine. Portal Lika Club je osvojio europsku nagradu .eu Web Awards, u jakoj konkurenciji ispred 153 druga europska medija. To je kruna svih devet zahtjevnih godina medijskog ličkog svijeta, u kojem smo uvijek radili korak više.

I ovaj put radimo korak više.

Od danas portal Lika Club, možete čitati i na engleskom jeziku. Na izborniku portala gore desno, umjesto “Hrvatski” jezik možete izabrati “Engleski”, i sve vijesti možete čitati i na engleskom jeziku. Od danas nas razumije i hrvatska dijaspora.

Ukoliko želite podržati normalno ličko novinarstvo, te reklamirati svoje proizvode stotinama tisuća čitatelja koji su naša vjerna publika, javite nam se za oglašavanje na link.

Hvala što ste s nama u proteklih 9 godina, nastavljamo dalje! 

 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close