Film i TVVijestiScena

Pula Film Festival objavljuje kako je Natječaj prijava za 63. filmski festival zaključen

Ove je godine na natječaj prijava za 63. Pulski filmski festival pristiglo rekordnih 105 filmova, od kojih će se 87 natjecati.


Na 63. Pula Film Festival prijavilo se 19 filmova hrvatske produkcije, te 12 filmova manjinske produkcije, a za program Kratka Pula stiglo je 47 filmova hrvatske produkcije, pet filmova manjinske produkcije, te 22 studentska filma.

“Sudeći po broju prijava, ali i gledajući koji su se sve autori i s kakvim filmovima prijavili, možemo s radošću zaključiti kako je prava povlastica biti dio hrvatske kinematografije i na ovaj posredan, festivalski način. Očekuje nas dakle sjajan 63. Pulski filmski festival s brojnim kvalitetnim, vrijednim i važnim ostvarenjima prije svega hrvatskog, a potom i europskog te svjetskog filma”, izjavio je predsjednik Umjetničkog Savjeta Hrvoje Pukšec nakon završetka prijava.

Umjetnički Savjet sad očekuje pregled ispravnosti prijava i žiriranje svih filmova.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr | Foto: Pula Film Festival facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close