Film i TVVijestiScena

Pula Film Festival objavljuje kako je Natječaj prijava za 63. filmski festival zaključen

Ove je godine na natječaj prijava za 63. Pulski filmski festival pristiglo rekordnih 105 filmova, od kojih će se 87 natjecati.


Na 63. Pula Film Festival prijavilo se 19 filmova hrvatske produkcije, te 12 filmova manjinske produkcije, a za program Kratka Pula stiglo je 47 filmova hrvatske produkcije, pet filmova manjinske produkcije, te 22 studentska filma.

“Sudeći po broju prijava, ali i gledajući koji su se sve autori i s kakvim filmovima prijavili, možemo s radošću zaključiti kako je prava povlastica biti dio hrvatske kinematografije i na ovaj posredan, festivalski način. Očekuje nas dakle sjajan 63. Pulski filmski festival s brojnim kvalitetnim, vrijednim i važnim ostvarenjima prije svega hrvatskog, a potom i europskog te svjetskog filma”, izjavio je predsjednik Umjetničkog Savjeta Hrvoje Pukšec nakon završetka prijava.

Umjetnički Savjet sad očekuje pregled ispravnosti prijava i žiriranje svih filmova.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr | Foto: Pula Film Festival facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close