Film i TVVijestiScena

Pula Film Festival objavljuje kako je Natječaj prijava za 63. filmski festival zaključen

Ove je godine na natječaj prijava za 63. Pulski filmski festival pristiglo rekordnih 105 filmova, od kojih će se 87 natjecati.


Na 63. Pula Film Festival prijavilo se 19 filmova hrvatske produkcije, te 12 filmova manjinske produkcije, a za program Kratka Pula stiglo je 47 filmova hrvatske produkcije, pet filmova manjinske produkcije, te 22 studentska filma.

“Sudeći po broju prijava, ali i gledajući koji su se sve autori i s kakvim filmovima prijavili, možemo s radošću zaključiti kako je prava povlastica biti dio hrvatske kinematografije i na ovaj posredan, festivalski način. Očekuje nas dakle sjajan 63. Pulski filmski festival s brojnim kvalitetnim, vrijednim i važnim ostvarenjima prije svega hrvatskog, a potom i europskog te svjetskog filma”, izjavio je predsjednik Umjetničkog Savjeta Hrvoje Pukšec nakon završetka prijava.

Umjetnički Savjet sad očekuje pregled ispravnosti prijava i žiriranje svih filmova.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr | Foto: Pula Film Festival facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close