Ličko-senjska županija

PU ličko-senjska: Policajac kazneno prijavljen za omogućavanje trošenja droga

Služba kriminalističke policije Policijske uprave ličko-senjske dovršila je kriminalističko istraživanje nad policijskim službenikom Policijske uprave ličko-senjske zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo omogućavanja trošenja droga.


Sumnjiči ga se da je 21. prosinca 2021. na području Plitvičkih Jezera, za vrijeme obavljanja službe u civilu, u službenom vozilu, zajedno s 35-godišnjim poznanikom konzumirao ranije nabavljeni kokain.

Osumnjičeni policijski službenik je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja doveden pritvorskom nadzorniku te je protiv njega podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Zbog sumnje da je počinio težu povredu službene dužnosti, on je jučer udaljen iz službe te će nadležni rukovoditelj protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka nadležnom disciplinskom sudu.

Policijska uprava ličko-senjska najoštrije osuđuje ovakvo, posebice za policijske službenike, nedopustivo ponašanje. Postupali smo po određenim sumnjama koje su nažalost na kraju potvrđene. Iako je počinitelj otkriven i procesuiran, ovakvim izoliranim ponašanjem pojedinca nanijeta je šteta svim pripadnicama i pripadnicima policije koji profesionalno i odgovorno obavljaju svoj posao na dobrobit svih naših sugrađana, stoji u priopćenju PU ličko-senjske.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close