NacionalnaPolitikaIzdvojeno

Pseudohumor: Vlada koja nudi 200,000 kuna da se vrati iseljeno stanovništvo tim potezom pokazuje da ni najmanje ne razumije u čemu je problem.

PRVI KOMENTARI

Po struci vatrogasni tehničar, Leon je široj javnosti poznat kao satiričar, humorist i komentator društvene svakodnevice. Na Facebook stranici Pseudohumor, koja broji 17000 pratitelja, objavljuje kratke fore i anegdote iz svog života, a okušao se i u stand up komediji.

Danas je vrlo precizno komentirao nove najavljene Vladine mjere  o selidbi u Liku.

To je kao da žena pobjegne od svog nasilnog i opsesivnog partnera koji je kontrolirao s kim i kad će se družiti, konstatno je fizički i psihički zlostavljao, jedini odlučivao na što će se trošiti novac, a njoj davao samo minimum i to kad bi ga preklinjala i općenito je tretirao kao služavku koja je tu da mu udovolji i bespogovorno podrži sve njegove odluke.
I onda je frajer zove nazad nudeći joj par tisuća kuna jednokratno jer je “shvatio” da joj je trebao davati više novaca jer je “očito” u tome bio problem. Ne, buraz… Nisi ti ništa shvatio. Potpuno si nesvjestan vlastite pokvarenosti i nepravednosti.”

Cijeli status čitajte u nastavku.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close