VijestiDom

U prvoj godini bebina života okrenut ćete 715 mašina veša i 141 put ćete primijetiti da se ponašate poput svoje majke

Mame će u prosjeku izgubiti tri sata sna svake noći u prvoj godini bebina života, što u godinu dana iznosi čak punih 45 dana. No oko 300 bebinih osmijeha dnevno olakšat će taj teret


I prije rođenja djeteta majke zanima sve vezano uz bebe. Ne možemo vam odgovoriti baš na sva, no možemo vas zabaviti činjenicama i stvarima vezanima uz bebinu prvu godinu kroz brojke koje je sakupio američki portal The Bump.

Znate li koliko ste čekali prije nego što vam se vaša beba nasmiješila? Koliko pelena ste potrošili u prvoj godini djetetova života?

Naprimjer, 267 je broj slika koliko ćete ih otprilike imati u svojem mobitelu do kraja prvog tjedna bebina života.
Do kraja prve godine okrenut ćete 715 mašina veša. To ujedno znači da ćete se sagnuti najmanje 1430 puta u prvih godinu dana samo da biste stavili i izvadili veš iz mašine.

U prvome mjesecu potrošit ćete između 248 i 320 pelena. Od toga ćete samo u prvom tjednu iskoristiti 84 pelene. Majke u prosjeku provedu 120 sati godišnje mijenjajući pelene.

Više na 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close