VijestiScena

Prvim singlom “Srce priznat neće” Marko Vukes započinje samostalnu karijeru

Snažna pop balada “Srce priznat’ neće” prvi je singl glazbenika fascinantnog vokala Marka Vukesa kojim najavljuje početak samostalne karijere nakon što je dugo godina bio frontman poznatog zagrebačkog benda Joy.


Marko je u svrhu otvaranja novog poglavlja svoje umjetničke priče okupio odlične suradnike pa je tako autor ove dirljive pjesme i video spota vrlo traženi Marko Zeljković, dok aranžman potpisuje talentirani glazbenik Igor Ivanović.

“Pjesma govori o slučajnom susretu dvoje bivših partnera te o njihovoj nekadašnjoj ljubavi koju je ona odlučila prekinuti. Pjesma je u demo verziji nastala sredinom prošle godine, a zaživjela krajem iste kad ju je Marko čuo i zaljubio se na prvo slušanje. Igor Ivanović je složio predivan aranžman u skladu sa emocijom pjesme što je, uz Markove glasovne sposobnosti, zaokružilo cijelu priču na najbolji mogući način“, kaže Marko Zeljković, ujedno i redatelj spota.

Glavna uloga u video spotu snimanom na lokacijama Samobora i u okolici Zagreba povjerena je divnoj mladoj glumici Tijani Pečenić koja je prilikom snimanja svojom uvjerljivom interpretacijom dirnula cijelu ekipu, što će zacijelo prepoznati i publika koja pogleda spot, premijerno prikazan jučer na CMC televiziji.

Vjerujem u ovu pjesmu jer je već na prvo slušanje u meni probudila neopisive emocije, što zbog snažnog teksta, što zbog prekrasne melodije koja osvaja“, iskren je Marko Vukes koji priznaje da je i inače veliki emotivac što se posebno osjeti na njegovim dojmljivim nastupima na kojima ga prati glazbeni sastav zanimljivog imena Share Love With Others.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close