Zadarska županija

Prvi slučaj koronavirusa u Zadarskoj županiji

U Velikoj vijećnici Doma zadarske županije održana je izvanredna tiskovna konferencija Stožera civilne zaštite Zadarske županije.


Šime Vicković, načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije na početku konferencije dao je informaciju kako je nažalost na području Zadarske županije zabilježen prvi slučaj zaraze koronavirusom, javlja e-zadar.

Prva zaražena osoba je mlađa ženska osoba, a u Zadarsku županiju je stigla iz Zanzibara u Africi preko Dubaija te je nakon pojave simptoma i nakon testiranja ustanovljeno kako je zaražena COVID 19 virusom, kazao je epidemiolog u OB Zadar, dr Alan Medić.

Zaražena djevojka za sada ima blage simptome, a budući se ponašala vrlo odgovorno nakon pojave simptoma otišla je kući, javila se dežurnom epidemiologu te su odmah obavljene sve predviđene procedure.

Na putovanju je bila zajedno sa sestrom, te je po nju stigao član obitelji. Budući je posumnjala na zarazu koronavirusom, cijela obitelj je odmah otišla u samoizolaciju.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close