Scena

Prvi put u Hrvatskoj održati će se Funk konferencija

Po prvi put u Hrvatskoj 13. studenog u klubu Super Super u Zagrebu održat će se Funk konferencija zamišljena kao skup recentnog hrvatskog groove i funk clubbinga tj. strastvenih kolekcionara rijetkih gramofonskih ploča i CD-a navedenih žanrova.


U jednoj će večeri 16 DJ-a predstaviti svoje glazbene kolekcije: Bijan, Bocca Sofistifunk, Borovich, Chill, D-Gree, Dr. Smeđi Šećer, Jopa, Kid V.A., Kool S, Pips, Slip Mat, Soul Bader, Tomo Ricov, Umbo, Venom i Werft. Izveda ovog događaja zamišljena je kao back2back mix koji će nastati u tom sedmosatnom tulumarenju.

U sklopu konferencije održat će se i serija kratkih izlaganja: Tomo Ricov govorit će o povijesti groovy clubbinga u Hrvatskoj, Dr. Smeđi Šećer o imaginarnom žanru Yugo funku, DJ Jopa o budućnosti i tehnikama scratcha i DJ Venom o novim tehnikama mixanja.

Ulaz na sva predavanja je besplatan, a cijena ulaznice za party je 20 kuna prije ponoći, 30 kuna poslije. Točan timetable bit će definiran naknadno.


 

Tekst: muzika.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close