LokalnaPolitika

Prvi privremeni rezultati bitke za Liku: HDZ 38,68, Milinović 22,36 posto, HSP 11,25 posto

Državno izborno povjerenstvo objavilo prve privremene rezultate izbora u Lici sa 27 biračkih mjesta od njih 116: HDZ (HSU,HSP AS, HSS, HBS) 38,68 %, Lista Darka Milinovića 22,36 %, HSP 11,25 %, Lista Ante Dabe 7,03 %, SDSS 5,46 %, SDP 4,93 %, Živi Zid 4,48 %, Stranka rada i solidarnosti 3,36 % i HSLS/HNS 2,42 %


Službene stranice Državnog izbornog povjerenstva nakon 19.00 sati nije moguće otvoriti, što govori o velikom zanimanju javnosti za rezultate prijevremenih izbora za Županijsku skupštinu Ličko-senjske županije. Zastoj u objavi prijevremenih rezultata izbora vjerojatno je razlog što se nezavinsi kandidat i župan Darko Milinović nije u 20.00 sati pojavio u svom stožeru u kafiću Feniks u Gospiću, javlja televizija N1. Prema posljednjim podacima u Gospiću vodi lista HSP-a i gradonačelnika Karla Starčevića.

Neposredno pred zatvaranje birališta župan Darko Milinović i dalje je bio optimističan i uvjeren da će njegov glavni oponent HDZ doživjeti “najgori rezultat u povijesti”.

“Izgubio je sada Ligu prvaka, izgubit će prvenstvo Španjolske, e tako je danas ovdje sa HDZ-om”, rekao je Milinović koji je najavio kako je spreman na poslijeizbornu suradnju sa svim strankama i kandidatima koji uđu u skupštinu, uključujući i HDZ.

Govoreći u nogometnom žargonu, Milinović se usporedio s Ronaldom. “Odbacili su me kao, rekao bih, Real Ronalda. Izgubio je sada Ligu prvaka, izgubit će prvenstvo Španjolske, e tako je danas ovdje sa HDZ-om. Odrekli su se Ronalda, ali nije bilo ama baš nikakvih razloga”, kazao je Milinović za RTL.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close